dimecres, 26 d’agost del 2020

Enviament certificats

 CERTIFICAT DIGITAL | Associació Empresaris Alt Urgell

Benvolgut professorat

1. Per evitar una tudadissa en paper, temps i recursos, de manera innecessària, teniu inserit al vostre portal del personal els cursos aptes que heu fet amb nosaltres. Són aquests els que estan validats pel Servei de Formació Homologada i Capacitació. Com volem ser respectuosos amb la natura i no promoure un consum desmesurat de recursos, no enviarem el certificat en paper. Us recordam que podeu també sol·licitar al Servei de Formació Homologada i Capacitació (sfhc@dgpice.caib.es) un certificat on quedin recollits tots els cursos que teniu homologats al vostre portal del personal, així evitau fer-ho un per un. És important saber que, malgrat a vegades sigui més ràpid, el Servei de Formació Homologada i Capacitació pot necessitar per validar el curs i inser-ho al portal del personal entre 1 a 3 mesos, és a dir, el mateix temps que sindicats i altres entitats col·laboradores, sempre comptant des de la recepció de les actes. Recordau que és el Servei de Formació Homologada i Capacitació el responsable d'introduir els cursos al Portal del Personal una vegada validat. Malauradament i degut al volum de feina del SFHC, aquest temps es pot veure incrementat. 

2. Si alguna persona no té accés al portal del personal i una vegada comprovat per part d'ABCAL, se li enviarà el certificat telemàticament amb signatura digital, prèvia validació també del Servei de Formació Homologada i Capacitació. És important saber que aquelles persones que no tenguin portal del personal, hauran de dur els certificats personalment a Conselleria per validar-los. 

3. D'altra banda, per aquells docents que encara vulguin el certificat d'ABCAL, per ser d'anys anteriors o que el vulguin per a altres borses d'altres administracions o comunitats, o altres causes, com la traducció del certificat en castellà/català, poden demanar el certificat telemàtic. El certificat s'enviarà una vegada validat pel SFHC (no abans), ja que no tendria validesa. El preu per certificat és de 12,5 €. Una vegada fet el pagament enviau un correu a stopmobbingillesbalears@gmail.com, indicant pagament, si tens portal del personal o no, nom i llinatges amb DNI i curs/mes del curs que voleu rebre el certificat. El certificats s'emetran en català, exceptuant traduccions, amb el nom, llinatges i DNI i s'enviaran amb la màxima celeritat.   

Quedam a la vostra disposició

Salutacions


Enviament certificats
Gmail de l'alumne/a

Cercar en aquest blog